Far och son Woods, lika som bär…


Under helgen som gick avgjordes PNC Championship som är en tvådagarstävling där två i samma familj tävlar tillsammans i spelformen scramble. Tvåmannascramble är ingen officiell tävlingsform och därför är reglerna runt dessa tävlingar lite mer avslappnade än på en vanlig tourtävling. Ni som kollade la säkert märke till att vissa åkte golfbil, vissa använde kikare och en hel del hade shorts. Tiger och Charlie Woods höll dock klädettikettens fana lika högt som vanligt med svarta långbyxor och knallröd piké under söndagens avslutande rond. Likheterna mellan Charlie och Tiger är slående! Rörelser, gester och inte minst i själva spelet. Intresset från media är enormt och Tigers närvaro gör alltid att tittarsiffrorna ökar med hundratals procent. Kolla in klippet nedan!

Vilka vann PNC Championship?

Finaldagen blev mycket rafflande, far och son Cink låg bra till, far och son John Daly ledde och far och som Woods radade upp birdies (10 i rad). Till slut segrade John och John Daly på -27, två slag före Charlie och Tiger Woods. På tredje plats (- 24) kom far och som Thomas (regerande mästare) och far och son Cink.

Extra roligt med Team Daly!

Extra kul att just John & John Daly lyckades vinna och det syntes verkligen att de hade roligt tillsammans ute på banan. Att vara son till John Daly d.ä. har kanske inte alltid varit helt oproblematiskt…