Lycke Golf & CC


Lycke Golf & Country Club, Tofta Herrgård, en havsnära golfupplevelse på historisk mark.

Bli greenfeemedlem på Lycke Golf & Country Club Läget vid havet och den vackra naturen kring Tofta Herrgård har tillåtit Lycke G&CC att skapa en mycket trevlig golfbana, en golfbana utöver det vanliga.
Banan byggdes så sent som 2005 och redan 2008 arrangerades Ladies European Tour och då fick banan toppenbetyg av alla spelarna.

Lycke Golf & Country Club är en bana som håller en högre finish än vad som är vanligt för de flesta svenska golfbanor. En bana med lång spelsäsong, men framförallt, en bana som är utmanande och omväxlande att spela för såväl medelgolfaren som för de med singelhandicap. Lycke är en av västra Sveriges absolut bästa golfbanor. Här kan man njuta av fantastisk golf samt en upplevelse du sent kommer att glömma. Banan har en mycket varierande layout, med karaktär av både seaside och skogshål. Lycke Golf & Country Club är en bana som är lika rolig att spela både för damer och herrar. Läget nära havet och Marstrand innebär fler soltimmar och mindre regn.

På Lycke Golfbana börjar glädjen redan på väg ut till golfbanan, du ska kunna njuta av vetskapen att du får en upplevelse att minnas varje gång. Lycke Golf & Country Club är en pärla, som vi tillsammans ska trivas på! Välkomna att bli medlem i Lycke Golf & Country Club!

GREENFEEMEDLEMSKAP I LYCKE GOLF & CC

Det skall vara lätt att bli medlem i Lycke Golf & Country Club! Fyll i uppgifterna i formuläret som du kommer till när du klickat på den gröna knappen, nedan. Ett greenfeemedlemskap i Lycke Golf & Country Club kostar bara 375 kr / år. Betala enkelt med swich eller bankgiro.

Bli medlem på Lycke G&CC » Till anmälan

Bli greenfeemedlem på Lycke Golf & Country Club