Samarbetspartners


Golfportalen samarbetar med ett antal företag i Sverige och i viss mån även inom Europa. Här nedan presenterar vi dessa företag och berättar vilka tjänster eller produkter som företagen erbjuder.

Aros Kapital

Aros Kapital är ett finansbolag som erbjuder finansieringstjänster till mindre och medelstora företag (SMB). Tjänsterna som man erbjuder aktiebolag och enskilda företag är företagslån, fakturaköp och inkasso. Aros Kapital har även, helt nyligen, startat upp en avdelning för leasing. Aros kapital har sitt huvudkontor i Göteborg (Gårda) och omsatte knappa 160 miljoner kr under 2018. Bolagets VD heter Daniel Güner. Aros Kapital hjälper Golfportalen med inkassohantering.

Aramia Omsorg

Aramia Omsorg är en privat anordnare som driver tre psykiatriboenden, utanför Skövde, för vuxna män och kvinnor (från 18-65 år) med psykisk funktionsnedsättning. Kunderna är främst kommuner inom Västra Götaland och Smålands län.

Your Storage

Your Storage erbjuder företag och privatpersoner toppmodernt och nybyggda varmgarage. Garaget ligger i Stora Höga, mellan Kungälv och Stenungsund. Företaget drivs av Christer Jagedal och Robert Larsson. Golfportalens husbil står varmt förvarad i garaget…

Jengla Omsorg

Jengla Omsorg / Jengla Assistans är en privat anordnare av personlig assistans. Jengla har kunder över hela Sverige och kontor i Malmö, Stockholm, Stenungsund, Borås, Säffle, Skövde samt Örebro. Jengla Omsorg är särskilt duktiga på autism och problemskapande beteende.

Brandly

Brandly är en reklambyrå i Jönköping som kan erbjuda samtliga tjänster för marknadsföring. Allt från idé till färdig kampanj. Brandly erbjuder så väl print, radio, TV samt digitala tjänster.

Golftravel

Golftravel erbjuder golfare sköna golfresor till Spanien under vår och höst. Resorna är, i stort sett, ”all inclusive” och med betoning på värme och gemenskap och en skön semestervecka.