Tjörns Golfklubb


Tjörns Golfklubb – ”Mitt på Tjörn”

Tjörns Golfklubb är en golfbana som är vacker på utsidan, spelas på insidan och går i ”berg och dalar”. Golfbanan Tjörns Golfklubb Tjörns GK golfbanor i Bohuslän golf på västkustenär belägen mitt på Tjörn och från klubben är det nära till kustsamhällen, sevärdheter, restauranger och salta bad.

Tjörns Golfklubb har blivit en klubb med hög trivselfaktor och med banpersonal som med sin gedigna kunskap ser till att upprätthålla den höga kvaliteten på banan. Vår vackra bana, ”mitt på Tjörn” inbjuder till rundor med lagom utmaning för alla kategorier.

Tjörns GK har en 18-håls skogs- och parkbana med varierad terräng. Det kuperade bohuslänska landskapet bjuder på spännande och ibland teknisk krävande hål. Den taktiske spelaren belönas oftast mer än den långtslående. Banan brukar ofta kunna öppna tidigt på säsongen, eftersom det omgivande vattnet hjälper till att ordna milt vårväder och fina greener.

Flest medlemmar i Bohuslän
Tjörns Golfklubb har idag ca 1700 medlemmar och är största golfklubben i Bohuslän, i antal medlemmar. Klubben präglas av gemytlig atmosfär, skapad av en bra mix av fritids- och åretruntboende medlemmar på Tjörn. Restaurangen, med sitt goda rykte, serverar god husmanskost och ett gediget salladsbord som drar många gäster till klubben. Vackra vyer med både bondelandskap, skog och hav dyker upp längs banan. Glöm ej att stanna till och njuta av utsikten, när du puttat i bollen på det 16:e hålet.

Varmt välkomna till Tjörns Golfklubb ”Mitt på Tjörn”
Besök Tjörns GK:s hemsida