Logobollar


Logobollar – Golfbollar med reklamtryck

Marknadsför ditt företag eller varumärke med logobollar, golfbollar med reklamtryck. Skapa nya affärer! Vägen till logobollar reklambollar golfbollar reklamtrycknya affärsmöjligheter kan i bland vara enklare än man tror… Genom att ge bort ett paket med golfbollar till någon som du vill göra affärer med eller som du redan har som kund gör att du stärker Er relation och du får ett helt annat igenkännande än tidigare. Priserna på de olika golfbollsfabrikaten varierar kraftigt och det kan vara bra att ha flera olika prisklasser att välja på då man ju gärna vill att mottagaren själv skall använda bollarna med ditt budskap och din logotyp. Även bortskjutna logobollar kan innebära helt nya affärsmöjligheter, om den plockas upp av rätt människa…

Reklam på golfbollar har förekommit under mycket lång tid och alla som någon gång har varit ute på en golfbana och letat efter bollar kan nog understryka att i alla fall varannan boll som hittas har något reklambudskap eller en logotyp. Alltså är det ett mycket bra sätt att marknadsföra sig på och det gäller, som sagt, att inte köpa dåliga bollar då mottagaren inte uppskattar låg kvalité. Vem vill förresten ha en dålig golfboll?

Titleist Pro V1 – Den bästa av alla logobollar

Genom att köpa den allra bästa golfbollen som finns på marknaden, Titleist Pro V1, så visar man kunden eller mottagaren av logobollarna att man verkligen bryr sig om denna person. Du är viktig för mig! Inte alla, men de flesta toppspelarna på PGA Tour spelar med Titleist Pro V1. Om man vill satsa på denna golfboll ligger prislappen, på cirka 550 kronor per dussin. Klicka här för offert och ett exakt pris!

Titleist Velocity – Ett prisvärt alternativ

En annan golfboll, från Titleist, som också är väldigt bra och helt OK att ha som reklamboll är Titleist Velocity. Denna golfboll ligger på en prislapp om cirka 300 kronor per dussin.

Srixon Z-Star – Mycket bra reklamboll

Srixons Z-Star är en 4-delad, mycket bra golfboll. Bollen har den tredje generationens “SpinSkin-teknologi” för ännu mera spinn i närspelet och betydligt mjukare känsla. “88-kompression” ger en högre utgångsvinkel och mindre spin med driver eller Spoon, från tee. Z-Stars dimplesystem genererar en ännu bättre bollflykt, speciellt på de långa slagen.

Golfresor till Spanien

Funderar du på att åka på en golfresa, kanske till Spanien? Golftravel arrangerar populära golfresor till Spanien där det mesta är inkluderat så som flygresa, golfbag, transfer, boende på 4-stjärnigt hotell, frukostar, middagar och 5 greenfee.