Logobollar


Logobollar – Golfbollar med reklamtryck som syns!

Marknadsför ditt företag eller varumärke med logobollar, golfbollar med reklamtryck. Skapa nya affärer! Vägen till logobollar reklambollar golfbollar reklamtrycknya affärsmöjligheter kan i bland vara enklare än man tror… Genom att ge bort ett paket med golfbollar till någon som du vill göra affärer med eller som du redan har som kund gör att du stärker Er relation och du får ett helt annat igenkännande än tidigare. Priserna på de olika golfbollsfabrikaten varierar kraftigt och det kan vara bra att ha flera olika prisklasser att välja på då man ju gärna vill att mottagaren själv skall använda bollarna med ditt budskap och din logotyp. Även bortskjutna logobollar kan innebära helt nya affärsmöjligheter, om den plockas upp av rätt människa…

Reklam på golfbollar har förekommit under mycket lång tid och alla som någon gång har varit ute på en golfbana och letat efter bollar kan nog understryka att i alla fall varannan boll som hittas har något reklambudskap eller en logotyp. Alltså är det ett mycket bra sätt att marknadsföra sig på och det gäller, som sagt, att inte köpa dåliga bollar då mottagaren inte uppskattar låg kvalité. Vem vill förresten ha en dålig golfboll?

Titleist ProV1 – Den bästa av alla logobollar

Titleist ProV1 är den bästa golfbollen från tee till green med en penetrerande bollflykt och mycket mjuk känsla, för golfspelaren som vill spela sin bästa golf! 2019 års ProV1x är uppdaterad med ett snabbare kärna, större hölje runt kärnan och tunnare skal som ger högre bollhastighet med oförändrat spinn. Jämfört med ProV1x så är ProV1 mjukare, spinner mindre och går ännu lite lägre. Titleist ProV1 är den, i särklass, mest förekommande golfbollen på PGA Tour.

Titleist ProV1x – En mjukare känsla

Titleist ProV1x ger total prestanda från tee till green med en hög bollflykt och mjukare känsla, för golfspelaren som vill spela sin bästa golf! 2019 års ProV1x är uppdaterad med ett snabbare kärna, större hölje runt kärnan och tunnare skal som ger högre bollhastighet med oförändrat spinn. Jämfört med ProV1 så är ProV1x hårdare, spinner mer och går högre.

Titleist AVX – En mycket bra reklamboll

Titleist AVX har en kärna, skal och aerodynamik som är framtagna med helt ny banbrytande teknologi. AVX är en premiumboll för golfaren som prioriterar längd, extremt mjuk känsla och en penetrerande, låg bollflykt. AVX är konstruerad att vara den lägst flygande, med minst spinn och mjukaste premium golfbollen i Titleist bollfamilj. Jämfört med ProV1 och ProV1x så är AVX mjukast, spinner minst och går lägst.

Titleist Tour Soft – Mjukaste känslan

Titleist Tour Soft är golfbollen som är konstruerad med Titleist största kärna någonsin och ett 4CE skal för att leverera den mjukaste känslan i sin kategori av golfboll, hög hastighet för mer längd och exceptionellt bra närspelsegenskaper. Titleist Tour Soft är tillgängliga i vitt och gult.

Titleist DT True Soft – Perfekt reklamboll…

Titleist DT TruSoft har designats med en ny kärna och ett nytt skal som ger mer längd på alla slag. Det är den Titleist golfboll med den mjukaste känslan. DT True Soft som erbjuder låg spinn i det långa spelet för mer längd och mer spinn i närspelet för förbättrad stoppkontroll. Finns i vitt och gult.

Callaway Chrome Soft – Mycket spinn nära green

Callaways tourboll med låg spinn med driver och långa klubbor men med mycket spinn ju närmare green du kommer. Chrome soft är mjukare än Chrome Soft X och passar dig som vill slå rakt

Callaway Chrome Soft X – Om du gillar backspinn…

Callaways tourboll med låg spinn med driver och långa klubbor men med mycket spinn ju närmare green du kommer. Chrome soft X är något hårdare än Chrome Soft och passar dig som vill kunna skruva bollen.

Callaway Supersoft – Prisvärda logobollar

Callaway Supersoft är, som namnet antyder, en väldigt mjuk boll som därmed ger lägre spinn och rakare slag. Callaway har även använt sig av ett dimplessystem som ger ännu lägre spinn men en högre bollflykt som ger längre slag!

Click or drag a file to this area to upload.

Golfresor till Spanien

Funderar du på att åka på en golfresa, kanske till Spanien? Golftravel arrangerar populära golfresor till Spanien där det mesta är inkluderat så som flygresa, golfbag, transfer, boende på 4-stjärnigt hotell, frukostar, middagar och 5 greenfee.