PGA Tour


PGA Tour, världens tuffaste golftour!

Om man är intresserad av hur det går för Tiger Woods, Phil Mickelson och alla svenskarna på PGA-touren kan man kunna följa detta live på Golfportalen. Vill man hellre följa damerna på LPGA-touren kan vi erbjuda även detta.

Slutspelet på herrarnas tour avgjordes i slutet av september och Rory McIlroy stod som slutsegrare efter särspel med Ryan Moore och fick, förutom äran, nöjet att addera cirka 100 miljoner kr till sitt bankkonto. Förra året, under FedEx Cup, var det ju vår alldeles egen Henrik Stensson som tampades med Jordan Spieth och som avslutade med en 25-meters putt i hål på det artonde och sista hålet och slutade som ensam tvåa i tävlingen.

henrik-stenson-vinner-deutsche-bank-championship-2013

Magiska golfhändelser; De flesta av oss golfare har aldrig varit i närheten av att göra en eagle, ännu mindre en albatross! Louis Oosthuizen däremot gjorde en helt magisk albatross under US Masters 2012 och ett mer perfekt golfslag kommer man aldrig att få uppleva igen. Titta och njut!

Golfhistoriens bästa slag?

Tiger har nog gjort den mest spektakulära ”chippen” hittills i golfhistorien! Kolla in detta magiska klipp, från US Masters på Augusta 2005…