PGA Tour


PGA Tour, världens tuffaste golftour!

PGA-touren är världens, i särklass, bästa golftour. Intresset är galet stort och Tv-kanalerna slåss om att få sändningsrättigheterna. Om man är intresserad av hur det går för Tiger Woods, Phil Mickelson, Henrik Stenson, Anna Nordqvist, Linn Grant och alla svenskarna på PGA/LPGA-touren kan man kunna följa detta live på via olika golfappar som du kan hitta här på Golfportalen.

Slutspelet på herrarnas tour (FedEx Cup) brukar avgöras i slutet av september och det märkliga året 2020 var det Dustin Johnson  stod som slutsegrare och fick, förutom äran, nöjet att addera cirka 100 miljoner kr till sitt bankkonto. Att döma av Dustins reaktioner var det dock inte vinstchecken utan känslan av att äntligen få lyckas i FedEx som var starkaste drivkraften.

henrik-stenson-vinner-deutsche-bank-championship-2013

Magiska golfhändelser;

De flesta av oss golfare har aldrig varit i närheten av att göra en eagle, ännu mindre en albatross! Louis Oosthuizen däremot gjorde en helt magisk albatross under US Masters 2012 och ett mer perfekt golfslag kommer man aldrig att få uppleva igen. Titta och njut!

Golfhistoriens bästa slag?

Tiger har nog gjort den mest spektakulära ”chippen”, hittills, i golfhistorien! Kolla in detta magiska klipp, från US Masters på Augusta 2005…