Bollestad – Fullvärdig medlem 1 495 kr


”Bollestadsandan” – Klubben där alla är välkomna…

Torsdagen den 6:e februari 2020 hade Bollestads Golfklubb årsmöte! Årsmötet gav då styrelsen uppdraget att avveckla klubben! Sorgligt tycker vi på Golfportalen…

Strax utanför Kungälv, närmare bestämt mellan Ytterby och Vävra ligger Bollestads charmiga 9-hålsbana. Idén med Bollestad har, ända från ritbordet, varit att låta det gamla kulturlandskapet forma hålen. På så sätt har man lyckats skapa en perfekt balans mellan bana och de gamla beteshagarna. Bollestads golfbana är av medellängd och premierar precision snarare än längd. Varje enskilt hål ligger tryggt avskilt från andra hål, i sitt egna naturrum, med liten risk för krockar med mötande spel.

Gratis medlemsträning och fritt spel för endast 1 495 kr!
På Bollestad erbjuds möjligheten, för de som är nyfikna på golf, att spela på en riktig golfbana. Vi tror att detta är en snabbare väg till att skapa ett intresse för golf. Som medlem i Bollestad GK kan man effektivt delta i medlemsrekryteringen till vår trevliga klubb genom att ta med sig ännu icke golfande grannar, vänner, kollegor o.s.v. ut på golfbanan och göra dem till Bollestadgolfare! Som fullvärdig medlem i Bollestad GK får du spela så mycket du vill på vår fina bana och delta i våra träningar. Medlemsträningen är helt kostnadsfritt och dessutom har du rabatt på rangebollarna. Prislappen för ett fullvärdigt medlemskap i Bollestad är så lågt som 1 495 kr!

Bli medlem i Bollestad GK, du också! Fyll i formuläret nedan så fixar vi på Bollestad GK resten.