Golfhäftet 2019


Spela golf till halv greenfee på mer än 950 banor, för endast 495 kr!

Det populära Golfhäftet ger dig möjligheten att spela golf till halv greenfee på över 950 golfbanor i Sverige, Danmark, Norge, Tyskland, Spanien, Portugal, Storbritannien,Irland och Italien. Under 2019 kan du dessutom golfa till halva priset även på en av de riktigt fina golfanläggningarna i Sverige, PGA National utanför Malmö. Här spelades Nordea Masters 2014 och 2015! Priset för Golfhäftet är endast 495:-, vilket innebär att häftet är betalt efter två, tre rundor. Du bokar tid i GIT-systemet via din dator eller via appen eller besöker den golfklubb eller golfbana du vill spela, precis som vanligt. När du kommit fram till golfbanan visar du bara upp Golfhäftet (kortet) och spelar därefter till halv greenfee.

Köp Golfhäftet

Planera ditt golfande med Golfhäftet

För att kunna få mesta möjliga nytta av ditt rabatthäfte bör du planera ditt golfande! Vissa banor har restriktioner när det gäller vilka veckor och dagar som häftet gäller. Det vanligaste undantaget är att häftet inte gäller på lördagar och söndagar, vilket ju förstås är synd men det är ju bara att gilla läget och planera därefter. Tipset är ju då att spela banan där rabatten endast gäller på vardagar på fredag eftermiddag och banorna utan restriktioner på helgen. En golfvecka i natursköna Värmland kan varmt rekommenderas, då det nästan är helt “blankt” med restriktioner i detta län. I Värmland kan du spela på följande banor;

Golfbanor i Värmland (där Golfhäftet gäller)
Arvika GK, Billeruds GK, Bryngfjordens GK, Degerfors GK, Eda GK, Forshaga-Deje GK, Kils GK, Kristinehamns GK, Saxå GK, Sunne GK, Torsby GK samt Årjäng GK.

Sevärdheter i Värmland

Vill man vara lite kulturell, samtidigt som man spelar golf så finns det massor av trevliga små utflyktsmål och sevärdheter i Värmland. Vi kan rekommendera de vackra Frykensjöarna, ett besök på Mårbacka Minnesgård (Selma Lagerlöf) eller en avkopplande tur till Rottneros Park. Är Ni intresserade av militärhistoria och försvar rekommenderas ett besök på Brigadmuseum i Karlstad.