Tofta Herrgård


Golfpaket i lantlig miljö, på Tofta Herrgård!

golfweekend med trerätter meny på tofta herrgård och spel på Lycke golfbanaBara en halvtimmas bilresa från stressen i storstan, hittar du Tofta Herrgård, en oas av lugn och stillhet. Tofta Herrgård är en familjeägd herrgård som ligger vackert alldeles vid havet mellan Marstrand och Kungälv. Tofta Herrgård uppfördes i början av 1700-talet och flera av byggnaderna är K-minnesmärkta. I dag rymmer herrgårdens huvudbyggnad restaurang, sällskapsrum och konferensavdelning. Unna dig en underbar vistelse på Tofta Herrgård! I samarbete med Lycke golfbana, som omkransar herrgården, erbjuder vi ett golfpaket till dig som uppskattar det där ”lilla extra” i livet. Njut av härlig golf, underbar natur och riktigt god mat & dryck i herrgårdens vackra matsalar. Du bor bekvämt på promenadavstånd till 1:a tee!

Innan middagen samlas vi för ett litet glas bubbel, i ett av herrgårdens mysiga rum.

Klockan 19.00 (19.30 under sommaren) serverar vi ”kvällens trerätters herrgårdsmeny”, med smak av säsong och lokalt producerade råvaror. Tofta Herrgård har tre matsalar, av olika storlekar! Alla matsalarna är vackra och bevarade så som det var här på herrgården under svunna tider. Vill ert sällskap sitta helt privat? Prata med personalen. Efter en god natts sömn i ett av våra hotellrum i Smedjan eller Mejeriet, intar du vår frukostbuffé, som även den serveras i herrgården.

Lycke Golf & Country Club;

Läget vid havet och den vackra naturen kring Tofta Herrgård har tillåtit oss att skapa en golfbana utöver det vanliga. En bana som håller en högre finish än vad som är vanligt, för de flesta svenska banor. En bana med lång spelsäsong, men framförallt en bana som är utmanande och omväxlande att spela, för såväl medelgolfaren som den singelhandicaparen. Banan är byggd så sent som 2006 och Europatouren för damer har arrangerats här vid 2 tillfällen.

Lite info om hotellrummen;

Huvudbyggnaden på Tofta Herrgård är K-märkt och vi har därför inte några hotellrum i denna byggnaden. En kort promenad från huvudbyggnaden i riktning Magasinet hittar du hotellannexen Smedjan upp till vänster och Mejeriet ned till höger.

Tänk på att du är på landet, så ta med dig passande skor efter årstid och väder…

Golfpaketet, på Tofta Herrgård, inkluderar följande;

  • Övernattning i dubbelrum (Smedjan/Mejeriet)
  • Greenfee på Lycke Golf & Country Club, valfri starttid
  • Ett härligt glas mousserande vin, innan middagen
  • En fantastisk, trerätters, ”herrgårdsmeny”
  • Härlig frukostbuffé

Pris för Golfpaket Gourmet, per person i dubbelrum, endast 1 840 kr
Ange ”Golfportalen” som rabattkod, så blir priset endast 1 740 kr!

Boka golfpaket gourmet