MatchPlay


Gör säsongen 2023 roligare och mer spännande med ett deltagande i Matchplay Sweden – Sveriges största matchspelstävling för amatörer.

Tävlingen är för par som kan vara herr, dam eller mix och alla med ett officiellt HCP är välkomna att anmäla sig till tävlingen. Matchplay är uppkopplat mot Svenska Golfförbundets system (GIT) så anmälan med ditt Golf-ID tar dig snabbt vidare in i tävlingen.

Vi använder den senaste digitala tekniken!

Matchplay är även den mest digitalt utvecklade tävlingen, vilket gör att det är enkelt att deltaga. Vi lottar automatiskt era motståndare som är närmast er, vilket ger kortaste resväg till närliggande golfbanor. Ni spelar en match ungefär var tredje vecka och varannan match är ni hemma respektive bortalag. Matchplay håller er informerade, via E-post, hela vägen.

Under match spelar ni i Matchplays egna scorekort på er mobil och där har vi räknat ut alla era slag inom laget – allt för enkelhetens skull så ni kan fokusera på spelet och kanske era nya bekanta i laget som ni möter.

Er match kan även följas LIVE, på Matchplays hemsida, så fort ni startat matchen. Ett mycket uppskattat inslag för vänner och bekanta.

En Sverigefinal och en Utlandsfinal med fantastiska priser

De 32 bästa lagen fram mot september kvalificerar sig till Sverigefinalen där allt spel är betalt och vi bjuder på middag och andra happenings. De åtta bästa lagen vinner en resa till Italienska Golf Le Fonti utanför Bologna där flyg, transfer, golf och bankett ingår för alla finalister. Denna resa går 22-26 oktober 2023 och är den största utlandsfinalen i vår historia!

Mer information och anmälan på Matchplays hemsida
(anmälan har stängt)

Så varmt välkomna till gemenskapen – en match i taget.