Golfens dag den 26:e maj 2018 på 300 golfbanor…


Ta med en kompis till Golfens dag 2018!

Nu på lördag, den 26:e maj, är det Golfens dag! Då får alla som vill, prova på golf och andra roliga aktiviteter på drygt 300 golfklubbar runtom i Sverige. Det kommer att bli en härlig dag på världens vackraste idrottsplatser. Oavsett om du redan spelar golf eller bara är nyfiken på att börja är du och dina vänner hjärtligt välkomna att besöka någon av de klubbar som är med och arrangerar ”Golfens Dag”. Golfens Dag är ett ”samarrangemang” mellan Svenska Golfförbundet och de svenska golfklubbarna. Kolla med din hemmaklubb eller klubbarna i ditt närområde.
golfens dag 2018 börja spela golf

Till dig som redan spelar golf

Ta med dig sina vänner och/eller din familj om de är nyfikna på golf till Golfens Dag. De får en rolig introduktion till vår fantastiska idrott och du har dessutom stor möjlighet att få nya spelkompisar.

Till dig som är nyfiken att börja spela golf

Golfens dag är det optimala tillfället att besöka en golfklubb nära dig och testa sporten som lockar uppemot en halv miljon svenskar. Testa att spela, njut av den fina naturen och ta del av golfklubbens aktiviteter och olika erbjudanden. Du behöver absolut inte ha egen golfutrustning! Alla klubbar som arrangerar ”Golfens Dag” lånar ut, helt kostnadsfritt, både klubbor och bollar.