Keegan Bradley vinner Travelers Championship, lätt…


Säga vad man vill om Keegan Bradley, han har mycket ”hyss” för sig innan han är färdig till att slå iväg bollen. Lite bättre har det blivit den senaste tiden. Grym längdkontroll med sina  järnklubbor, knivskarp på greenerna och dessutom hyfsat stabil från tee. Inför helgens avslutningsrunda ledde Keegan Bradley med ett slag före Chez Reavie, men redan på de sex första hålen hade Keegan utökat detta försprång till hela 5 slag efter 3 snygga birdies. Efter detta skulle man kunna säga att Keegan Bradley defilerade hem segern i Travelers. Han kunde till och med kosta på sig 3 bogeys på sista nio och ändå vinna enkelt med 3 slag.

Två i tävlingen kom, mycket överraskande, Zac Blair, som låg runt plats 140 på FedEx innan denna tävling. Storstjärnorna Rory McIlroy, Scottie Scheffler, Justin Thomas och Patrick Cantlay får vänta ett tag på nästa PGA-triumf. Denna veckan var det Keegan Bradleys tur att vinna sin andra seger för säsongen.

Svenska deltagare

Bäst av svenskarna och den ende som spelade de två sista rundorna var Ludvig Åberg som slutade på 24:e plats efter en jobbig första nio med +2 men som spelade upp sig och landade på par och -13. Vincent Norrman och David Lingmerth missade kvalgränsen med 2 respektive 3 slag…