Tiger Woods gör säsongsdebut…


Äntligen är Tigern tillbaka, på allvar…

Tiger Woods kommer att göra sin säsongdebut på Farmers Insurance Open, den 25-28 januari. Det kommer att vara första tiger woods comback genesis open 2018gången på över ett år som som Tiger Woods spelar en officiell PGA TOUR-tävling. Tiger Woods meddelade den glada nyheten via sitt Twitter-konto. Han berättade dessutom att han även planerar att spela Genesis Open på Los Angeles Riviera Country Club, i mitten av februari. 

Det skall bli fantastiskt roligt att åter får se Tiger Woods ”in action” och speciellt trevligt tycker ju alla golfjournalister att det skall bli. Tiger är ju tämligen van vid journalister och kamerafolk och de som får spela i samma boll som Tiger kan nog räkna med ganska stor uppmärksamhet. Hur kommer det då att gå för Tiger i själva tävlingen?

Han kommer givetvis att klara kvalgränsen efter fredagens spel, men sen vet man aldrig. Får man lov att avlägga ett tips så får det bli en delad 8:e plats för Tiger… Shoppa upp Er på C More Golf och följ tävlingarna i direktsändning.