Golfportalen önskar God Jul & Gott Nytt År


2018 blir ett mycket spännande golf-år!

18:e hålet på Albatros Golf Course, Paris, där Europa och USA skall försöka att erövra Ryder Cup.

Snart är ännu ett golf-år till ända och förhoppningsvis har ni uppfyllt några eller något av de uppsatta målen för 2017. Kanske har du blivit ”kompis” med din driver, sänkt ditt handicap eller kanske var målet bara att njuta av frisk luft och social samvaro. Kanske fick du inte tillfälle att spela riktigt så mycket som du hade hoppats? Misströsta inte, har vi tur, kan vi kliva på sommargreener i mitten av mars och med lite planering och prioritering kanske 2018 blir just ditt ”lyckoår”?

2018 kommer i alla fall att bli ett extra spännande golfår. Nordea Masters spelas mellan den 16-19 augusti på Hills Golf & Sports Club, strax utanför Göteborg. Ryder Cup går av stapeln i slutet av september på den spektakulära golfanläggningen Albatros Course, utanför Paris, i Frankrike. Det kan bli otroligt spännande avslutningar på matcherna, med tanke på hål 18, som du ser på bilden till vänster. Tänk er en ”supertaggad” Ian Poulter i likaläge på detta hål…
Förhoppningsvis har vi minst två svenska spelare med i Ryder Cup-laget… Är man dessutom riktigt golfintresserad, har man kanske redan köpt biljetter till båda dessa event?

God Jul & Gott Nytt År!