Lundsbrunn GK, här trivs man och mår fint…


Lundsbrunn Golfklubb, perfekt destination om Ni har husbil eller husvagn!

Strax norr om Skara, dryga 10 minuters bilresa, hittar man Lundsbrunn Golfklubb. Lundsbrunn är ju annars mest Lundsbrunn GK Klubbhusetkänt som en kurort, men denna verksamhet lades ner 2015. Numera åker man till Lundsbrunn för att man vill spela golf på en omväxlande, trevlig och välskött golfbana.

Lundsbrunn GK startade 1992 och det är klubben som i egen regi driver både golfbanan, golfshopen och restaurangen. Har man husvagn eller husbil så finns det cirka 20 elplatser i direkt anslutning till klubbhuset, golfbanan och restaurangen. På Lundsbrunn är det ordning och reda, perfekta tees, mycket bra fairways och underbara greener. Banan är mycket rolig och omväxlande att spela, även för medelgolfaren och höghandicapare. Vill man ha en hyfsad score vill det till att man planerar sitt spel och dessutom att man försöker att vara lite strategisk.

Första och tionde tee ligger nära varandra och bara 50-100 meter från klubbhuset vilket gör att man kan se dessa från den fantastiska uteserveringen. Det mesta på och runt banan är väldigt välskött och välorganiserat och man får känslan av en väl fungerande och välmående golfklubb. Lundsbrunn är en fantastisk golfbana som vi verkligen kan rekommendera.

På Lundsbrunn spelar du dessutom till halv greenfee med Golfhäftet alla dagar i veckan!

Besök Lundsbrunn GK:s hemsida för mer information