Henrik Norlander blev 4:a på PGA-touren…


Strong sistarunda av Henrik Norlander – Grym 4:e plats!

Vår egen Henrik Norlander svarade i natt för en grym prestation då han spurtade till en delad fjärdeplats i Sanderson Farms Championship. Henrik gick -4 på de sista 5 hålen där han fick till två birdies, en eagle och en grym 65-runda. Vi lyfter på hatten och sänder våra hjärtligaste gratulationer över Atlanten. Segrade gjorde spanjoren Sergio Garcia, som spelade stabilt under hela veckan, ett slag före Peter Malnati. Kvalitén på startfältet var väl inte riktigt som i slutspelet av FedEx men det är ändå otroligt hög klass på fältet.

Även Henrik Stenson deltog i tävlingen men fick bara spela 2 rundor efter mediokert spel. Vi får hoppas att Henrik Stenson får ordning på sina järnklubbor och att han dessutom blir kompis med sin putter igen så kanske vi har 2 ”Henrikar” i slutstriden under kommande tävlingar och kommande majors.

Sanderson Farms, som var titelsponsor, är en amerikansk motsvarighet till ”Kronfågel” som således är specialiserade på att distribuera kyckling till konsumenter över hela USA. Sanderson Farms omsatte drygt 30 miljarder kronor under 2019…